Η Ουκρανία επιτίθεται στους Ρώσους στρατιώτες με drones που φέρουν δηλητηριώδη χημικά;

Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός δηλητηριάζει τα drones. Ρώσοι στρατιώτες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή της Χερσώνας ανέφεραν ότι υπάρχουν δηλητηριώδη χημικά στα ουκρανικά drones που στοχεύουν τις θέσεις τους. Οι ισχυρισμοί επιβεβαιώθηκαν από φωτογραφίες. Στο drone φαίνονται άγνωστα σημεία χημικών ουσιών, γράφει το southfront.press.

Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, το δηλητήριο μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρο αποτέλεσμα. Ένας Ρώσος στρατιώτης της 61ης Ξεχωριστής Ταξιαρχίας Πεζοναυτών ανακάλυψε ουκρανικό drone κοντά στις ρωσικές θέσεις. 

Σε περισσότερο από μία ώρα, ένιωσε ξαφνικά άρρωστος. Τα συμπτώματα περιελάμβαναν εμετό, υψηλή θερμοκρασία και σοβαρή ζάλη. Αφού ο στρατιώτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως δηλητηριάστηκε από τα χημικά στο ουκρανικό drone.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail