Η Ουκρανία απέτυχε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανοίγουν νέα μέτωπα κατά της Ρωσίας, γράφουν ΜΜΕ

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουάσιγκτον ανοίγει νέα μέτωπα κατά της Ρωσίας, καθώς η Ουκρανία δεν πετυχαίνει στην αποστολή της, γράφει η Al-Watan.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν μια απογοητευτική πραγματικότητα. Από αυτή την άποψη, η αμερικανική κυβέρνηση έχει αρχίσει να ανοίγει νέα μέτωπα εναντίον της Ρωσίας - στο έδαφος της <...> Μολδαβίας και στο Νότιο Καύκασο", αναφέρει το άρθρο του Ραζούκ αλ-Γκάβι.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η Ουάσιγκτον δεν ήταν προετοιμασμένη για την ανθεκτικότητα της Ρωσίας και αποφάσισε να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερα hot spots γύρω της. Σύμφωνα με τη Δύση, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξάντληση του δυναμικού της Ρωσίας.

Το κείμενο σημείωσε επίσης ότι η αποτυχία της Ουκρανίας ώθησε τη Δύση να ανοίξει νέα μέτωπα. Η Ουάσιγκτον ποντάρει μάταια στο Κίεβο, καθώς υπάρχει μια τεράστια ανισορροπία μεταξύ των στρατών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, η οποία δεν επιτρέπει στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να επιτύχουν πρόοδο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail