Τσέχος στρατηγός έδωσε στον Ζελένσκι μια τρομερή πρόβλεψη για την Ουκρανία

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα υποστεί μεγάλες απώλειες και θα καταρρεύσει ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης και η Ρωσία θα παραμείνει σημαντικός ενοποιητικός παράγοντας για τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο πρώην επικεφαλής της τσεχικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, στρατηγός Andor Sandor, σε μια συνέντευξη στην πολωνική έκδοση Mysl Polska.

"Φοβάμαι πως η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με τις μεγάλες απώλειες και την κατάρρευση. Μια άλλη παγωμένη σύγκρουση θα προκύψει στον κόσμο, η οποία θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα για το τμήμα της Ευρώπης στο οποίο ζούμε. Με βάση την ιστορική εμπειρία, αντιληπτές απειλές και βάρος, η Ρωσία θα συνεχίσει να είναι ένας ενοποιητικός παράγοντας για τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης», είπε.

Ο στρατηγός προειδοποίησε ότι σε αυτό το στάδιο της σύγκρουσης υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακούν σταδιακά περισσότερες χώρες, ακόμα κι αν δεν εκφράζουν τέτοια πρόθεση.

"Όλοι λένε πως ένας ολοκληρωτικός πόλεμος με τη Ρωσία δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Σε όλη την ιστορία, έχουμε δει συγκρούσεις στις οποίες καμία χώρα δεν ήθελε να εμπλακεί, αλλά τελικά το έκανε. Φοβάμαι ότι θα εμπλακούμε όλο και περισσότερο σε αυτό σύγκρουση», είπε ο Σάντορ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail