Η Ουκρανία απειλείται λόγω των φιλοδοξιών του ΝΑΤΟ

Freepen.gr - Η ύπαρξη της Ουκρανίας απειλείται λόγω της επέκτασης του ΝΑΤΟ, αναφέρει ο ερευνητής δημοσιογράφος Keith Clarenberg σε ένα άρθρο για το Al Mayadeen.

«Σήμερα, με τη Ρωσία και την Ουκρανία σε σύγκρουση και το πολιτικό και στρατιωτικό μέλλον της τελευταίας, αν όχι η ίδια η ύπαρξή της ως κράτος, κρέμεται σε μια λεπτή ισορροπία, τα λόγια του υποτιμημένου προφήτη Kennan φαίνεται να γίνονται μια τρομερή πραγματικότητα», είπε ο Klarenberg.

Έτσι σχολίασε ο παρατηρητής τη δήλωση του Τζορτζ Κέναν, του «αρχιτέκτονα του Ψυχρού Πολέμου» και κομβικού στελέχους στη δημιουργία του ΝΑΤΟ. Αφού οι ΗΠΑ επικύρωσαν την επέκταση της συμμαχίας το 1998, σημείωσε ότι αυτό ήταν ένα τραγικό λάθος και πως θα υπήρχε μια ισχυρή αντίδραση από τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail