«Ο Πούτιν δεν είναι έτοιμος να δει το Κίεβο ερειπωμένο»

Φωτογραφία: Telegram

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στους στρατιωτικούς ανταποκριτές Alexander Sladkov και Yevgeny Poddubny πριν από ένα χρόνο ότι δεν ήταν έτοιμος να δει το Κίεβο ερειπωμένο.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν: «Πότε θα κερδίσουμε;» Μπορεί να είναι ακόμη και αύριο, αλλά οι απλοί Ουκρανοί πρέπει να καταλάβουν κάτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που είπε ο πρόεδρος σε εμένα και στον Yevgeny Poddubny πριν από ένα χρόνο: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να δω το Κίεβο ερειπωμένο». Προσευχηθείτε στον Θεό, πρώην Ουκρανοί αδελφοί, να μην είναι ακόμα έτοιμος», έγραψε ο στρατιωτικός ανταποκριτής στο Telegram σχολιάζοντας τα ρωσικά στρατηγικά όπλα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία ήταν δυσάρεστη λόγω του γεγονότος πως όλες οι δυνάμεις κατευθύνονταν στο στρατηγικό επίπεδο του στρατιωτικού δυναμικού της Ρωσίας.


* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail