Ο Πούτιν είπε ότι τα όπλα που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές είναι πολλά υποσχόμενα

RIA Novosti / Μιχαήλ Κλιμέντιεφ
Freepen.gr - Τα όπλα που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές θα διασφαλίσουν την ασφάλεια οποιασδήποτε χώρας στο εγγύς μέλλον· η Ρωσία το κατανοεί πολύ καλά και εργάζεται πάνω σε αυτό, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Ακόμα κι αν κοιτάξουμε τη σφαίρα ασφαλείας, τα όπλα που βασίζονται σε νέες φυσικές αρχές θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια οποιασδήποτε χώρας στο εγγύς ιστορικό μέλλον. Το καταλαβαίνουμε πολύ καλά και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό", δήλωσε ο Πούτιν την Τρίτη σε συνάντηση με συντονιστές βασικών συνεδριάσεων του VIII Eastern Economic Forum.

Το VIII Eastern Economic Forum ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Βλαδιβοστόκ στην πανεπιστημιούπολη του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου Άπω Ανατολής (FEFU) και ολοκληρώνεται στις 13 του μηνός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail