Η πλειονότητα των χωρών έτοιμη να υπερασπιστεί την κυριαρχία τους στη διαμόρφωση του μέλλοντος — Πούτιν

Mikhail Klimentyev/Ρωσικό Προεδρικό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών/TASS
Freepen.gr - Οι περισσότερες χώρες είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους και οι καιροί καλούν τη διεθνή κοινότητα να εργαστεί από κοινού για τη διαμόρφωση του κόσμου του μέλλοντος, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω τηλεδιάσκεψης στους συμμετέχοντες και προσκεκλημένους της 11ης Διάσκεψης της Μόσχας για τη Διεθνή Ασφάλεια, μεταδίδει το TASS.

"Βλέπουμε συνεπή κίνηση προς την ανάδυση μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης. Οι περισσότερες χώρες είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την κυριαρχία, τα εθνικά συμφέροντα, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής τους", τόνισε.

Ο Ρώσος αρχηγός του κράτους υπογράμμισε το γεγονός πως νέα κέντρα οικονομικής και πολιτικής εξουσίας ενισχύονται. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα αυτά «μπορούν να αποτελέσουν μια σημαντική βάση για σταθερή, προοδευτική παγκόσμια ανάπτυξη και, κυρίως, για προσπάθειες εξεύρεσης πραγματικών λύσεων σε κοινωνικά, οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων».

Ο Πούτιν τόνισε ότι οι ανοιχτές, ειλικρινείς και αμερόληπτες συζητήσεις, όπως η διάσκεψη της Μόσχας, είναι εξαιρετικά σημαντικές και σχετικές γιατί «όλη η διεθνής κοινότητα θα χρειαστεί να συνεργαστεί επί ίσοις όροις για να διαμορφώσει το μέλλον».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail