Zemmour: Η Γαλλία θα μπορούσε να γίνει Ισλαμική Δημοκρατία

Wikipedia
Freepen.gr - Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, ηγέτης του κόμματος Reconquest, Eric Zemmour, πιστεύει ότι η Γαλλία θα μπορούσε να γίνει Ισλαμική Δημοκρατία αν δεν αλλάξει τίποτα.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Debate, ο ηγέτης είπε πως οι περισσότεροι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι οι ισλαμικοί νόμοι είναι ανώτεροι από αυτούς της Γαλλίας. Ο Ζεμούρ σημείωσε πως οι ηγέτες της χώρας δεν κάνουν τίποτα για να το αντιμετωπίσουν.

«Εάν συνεχίσουμε να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, λόγω δημογραφικών στοιχείων και δημοκρατίας, η Γαλλία θα μπορούσε μια μέρα να γίνει ισλαμική δημοκρατία», είπε ο Ζεμούρ.

Ο πολιτικός ρωτήθηκε επίσης τι πιστεύει για τις δηλώσεις Ερντογάν που είπε ότι η Τουρκία παρακολουθεί στενά την κατάσταση στη Γαλλία, ζητώντας ηρεμία και επίλυση ζητημάτων χωρίς αίμα και πως το επίσημο Παρίσι πρέπει να διδαχθεί από αυτή την κοινωνική έκρηξη.

Ο Ζεμούρ σχολίασε πως ο Τούρκος πρόεδρος «μπορεί να δεχθεί στη χώρα του όλους τους μουσουλμάνους μετανάστες που βρίσκονται στη Γαλλία».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail