«Τρέμουμε στα νησιά μας μην αρρωστήσουμε»

Την πλήρη απουσία του τουρισμού από το «θολό τοπίο», όπως το χαρακτήρισε για τον προσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας επισήμανε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης στην τοποθέτησή του επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Γιώργος Νικητιάδης παρατήρησε ότι οι κυβερνητικές εξαγγελίες στον τουρισμό είναι απλές επισημάνσεις και ταυτόχρονη αναγνώριση της πλήρους αποτυχίας της πολιτικής της Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια. «Μήπως τελικά δεν γίνεται αντιληπτό ότι ο μεγάλος ασθενής της οικονομίας μας είναι το ίδιο το παραγωγικό μοντέλο που χρήζει άμεσης αλλαγής; Μήπως δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι από τις περίφημες επενδύσεις για τις οποίες επαίρεστε, το 75% αφορά Real Estate;»

Ταυτόχρονα επισήμανε ότι «δεν είναι μέτρο η αύξηση του αφορολόγητου κατά 1000 ευρώ για κάθε παιδί. Μέτρο είναι να φτιάξετε παιδικούς σταθμούς, κύριοι της Κυβέρνησης, αυτό θα ανακούφιζε πολλαπλά τις οικογένειες».

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής έθεσε παραλλήλως και τα ζητήματα υγείας, νησιωτικής πολιτικής και μεταφορών που απασχολούν τα νησιά και τους κατοίκους τους λέγοντας με έμφαση «ζώντας στα νησιά μας τρέμουμε μην αρρωστήσουμε. Αν έχει η Κυβέρνηση στον προγραμματισμό της νησιωτική πολιτική, ας σκεφτεί αυτόν τον φόβο των νησιωτών μας. Αξίζει να αναφερθεί πως δεν ακούστηκε από κυβερνητικά χείλη κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, καμία ουσιαστική πρόταση για τη στελέχωση των νοσοκομείων στα νησιά, καμία πρόταση για το μεταφορικό ισοδύναμο και για διασύνδεση κάθε νησιού με την ηπειρωτική χώρα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail