GT: Η Κίνα έχει γίνει πολύ πιο δυνατή και θα είναι σε θέση να απαντήσει στις επιθετικές ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών

pixabay / Chickenonline
Freepen.gr - Η Κίνα έχει γίνει ισχυρότερη και θα είναι σε θέση να απαντήσει στην επιθετική εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με δημοσίευμα των Global Times.

Το άρθρο σημείωσε ότι ορισμένοι Αμερικανοί πολιτικοί έχουν πάρει εντελώς λάθος μαθήματα από τον πόλεμο της Κορέας και τα χρησιμοποιούν για να «παραπλανήσουν» την πολιτική των ΗΠΑ στη διεθνή σκηνή, ωθώντας την Ουάσιγκτον να υποδαυλίσει κρίσεις και πολέμους.

"Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του παρόντος και της εποχής του πολέμου της Κορέας είναι ότι η ισχύς της Κίνας έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι συνέπειες της παραβίασης των συμφερόντων ασφαλείας και της εθνικής κυριαρχίας της ΛΔΚ θα είναι αναμφίβολα πολύ πιο σοβαρές", έγραψε η εφημερίδα.

Το άρθρο τόνισε ότι ο πόλεμος της Κορέας ήταν η «μεγαλύτερη ήττα του αμερικανικού στρατού στην ιστορία» και οι ΗΠΑ φαίνεται να επαναλαμβάνουν παλιά λάθη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail