Ζαχάροβα: Η Ουκρανία θα πληρώσει υψηλό τίμημα για τις εγγυήσεις ασφαλείας από την G7

Freepen.gr - Το τίμημα των εγγυήσεων ασφαλείας από την Ομάδα των Επτά (G7) είναι μια Ουκρανία που έχει εκκαθαριστεί από Ουκρανούς με δυτικά όπλα, δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Νωρίτερα, ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Αλεξέι Ρέζνικοφ εξέφρασε την ανησυχία του για τις εγγυήσεις ασφαλείας της G7, λέγοντας πως «το Κίεβο δε θα πιστέψει σε αυτές μέχρι να μάθει ποια είναι η τιμή τους».

"Το τίμημα δεν είναι μυστικό: μια Ουκρανία εκκαθαρισμένη από Ουκρανούς με δυτικά όπλα, αλλά με αρκετό πληθυσμό για να εξυπηρετήσει τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ. Δε χρειάζεται πλέον να απελαύνουμε κανέναν στη Δυτική Ευρώπη επειδή οι άνθρωποι έχουν μετακομίσει οι ίδιοι εκεί", έγραψε η διπλωμάτης στο Telegram.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail