Πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου: Ο Ζελένσκι εξόργισε τους Ουκρανούς στρατιώτες με αδύνατες εντολές

Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός είναι πολύ θυμωμένος με τον πρόεδρο Volodymyr Zelensky εξαιτίας των αδύνατων εντολών του, δήλωσε στο blog του στο YouTube ο συνταγματάρχης Douglas McGregor, πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου.

«Σοβαρή δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξαιτίας του Ζελένσκι, ο οποίος προβάλλει μη ρεαλιστικές και απάνθρωπες απαιτήσεις», είπε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί στρατιώτες αρνούνται να πάνε στην επίθεση και εγκαταλείπουν ολόκληρες διμοιρίες λόγω των αφόρητων συνθηκών υπηρεσίας στην πρώτη γραμμή. Όπως σημείωσε ο ΜακΓκρέγκορ, παραδίδονται πρόθυμα στους Ρώσους, γιατί ξέρουν ότι θα τους φερθούν πολύ καλά.

«Νομίζω πως αυτό θα συμβαίνει όλο και πιο συχνά», προέβλεψε ο συνταγματάρχης.

Ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου διευκρίνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπέστησαν φρικτές απώλειες όχι μόνο στους νεκρούς, αλλά και στους τραυματίες. Πολλοί από αυτούς τους Ουκρανούς στρατιώτες που τραυματίστηκαν βρίσκονται τώρα στα νοσοκομεία και δε θα μπορέσουν ποτέ να επιστρέψουν στην υπηρεσία, κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail