«Αντί να καταστρέψουν τη Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψαν την Ουκρανία»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοίμαζαν την Ουκρανία για να αποδυναμώσουν τη Ρωσία και να οικειοποιηθούν τους πόρους της, αλλά αντ' αυτού κατέστρεψαν το ουκρανικό έθνος, είπε ο συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ, πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, σε συνέντευξή του στο κανάλι στο Youtube Douglas Macgregor SC.

"Δε μας ενδιέφερε η Ουκρανία. Στα όνειρά μας, είδαμε την Ουκρανία ως μια ευκαιρία να κάνουμε τη Ρωσία να αιμορραγεί, να χάσει πόρους, να καταστρέψει τελικά τα στρατεύματά της, να καταστρέψει την οικονομία της και να διανείμει τους πόρους της σε ένα μεταπολεμικό περιβάλλον" είπε ο ειδικός.

Ο ΜακΓκρέγκορ σημείωσε ότι τέτοια σχέδια δεν είχαν καμία πιθανότητα να εφαρμοστούν και ποτέ δεν κατάφεραν να τα πραγματοποιήσουν. Αντίθετα, σύμφωνα με τον ειδικό, συνέβη το αντίθετο: οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέστρεψαν την Ουκρανία και το ουκρανικό έθνος.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από αυτή τη σύγκρουση από το να γίνει αποδεκτή αυτή την αλήθεια, η οποία δεν είναι πολύ δημοφιλής σήμερα στην Ουάσιγκτον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail