«Θα γίνει εφιάλτης». Κινέζος αναλυτής προειδοποίησε τους Ουκρανούς για ένα μοιραίο λάθος

pixabay / ELG21
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες άφησαν το διάβολο να βγει από το κουτί της Πανδώρας με την απόφασή τους να προμηθεύουν πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία, δήλωσε ο αρθρογράφος του CGTN, Xin Ping. 

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, η αποστολή τέτοιων επικίνδυνων όπλων θα γινόταν «εφιάλτης» για τους Ουκρανούς που θα τους στοίχειωνε για τα επόμενα χρόνια. Κατά τη γνώμη του, οι Αμερικανοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή του άμαχου πληθυσμού και την ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης.

"Οι βόμβες διασποράς μπορεί να μην είναι ο τελευταίος διάβολος από το κουτί της Πανδώρας. Η συνεχής προμήθεια όπλων από την Ουάσιγκτον αναπόφευκτα θα κλιμακώσει τη σύγκρουση και θα απομακρύνει περαιτέρω την Ουκρανία από την ελπίδα της ειρήνης", γράφει ο Xin Ping.

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ δεν θα επιτρέψει να τελειώσουν οι μάχες στην Ουκρανία τόσο εύκολα, κατέληξε ο παρατηρητής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail