«Οι ευρωπαϊκές εταιρείες που έφυγαν από τη Ρωσία τώρα χτυπάνε το κεφάλι τους»

pixabay / xusenru
Freepen.gr - Οι ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν χάσει τη ρωσική αγορά εδώ και πολύ καιρό και τώρα χτυπούν το κεφάλι τους, μετρώντας απώλειες, αλλά λόγω δειλίας σιωπούν μπροστά στον υπερπόντιο κυρίαρχο, υποστηρίζει σε άρθρο του ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Οι Ευρωπαίοι έχουν χάσει την αγορά μας για πολύ καιρό, οι επενδύσεις τους κάηκαν, αν και η ίδια η παραγωγή παρέμεινε. Χάρη σε αυτούς δωρεάν ή πολύ φθηνά παραγωγικές δυνατότητες έγιναν ιδιοκτησία των ρωσικών εταιρειών. Οι επιχειρήσεις τους χτυπούν το κεφάλι τους, οι ισολογισμοί γράφουν ζημιές, αλλά με βάση την περιβόητη πολιτική ορθότητα και τι να κρύψουν, οι δειλοί σιωπούν μπροστά στον υπερπόντιο άρχοντα, καταπίνοντας τα δάκρυα του χαμένου εισοδήματος», έγραψε στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη Rossiyskaya Gazeta.

Σημείωσε ότι οι δεσμοί με την Ευρώπη έχουν μειωθεί σημαντικά, αν και δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς, αλλά «με τον παγκόσμιο Νότο και όχι λιγότερο με την παγκόσμια Ανατολή, έχουν αυξηθεί σημαντικά» και τα αγαθά από την Ευρώπη που χρειαζόταν η Ρωσία αντικαταστάθηκαν από άλλα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail