Το Κίεβο παρασύρει άλλες χώρες στη σύγκρουση - Μόσχα

pixabay/ Bluesnap
Freepen.gr - Οι προσπάθειες της Ουκρανίας να εξασφαλίσει περισσότερη ξένη στρατιωτική βοήθεια και να καταστήσει άλλες χώρες άμεσους συμμετέχοντες στη σύγκρουση θα αποτύχουν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Πέμπτη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Πεσκόφ κλήθηκε να σχολιάσει το ταξίδι του Ουκρανού Προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι στη Βουλγαρία, στο οποίο σκοπεύει να συζητήσει περαιτέρω βοήθεια για την ασφάλεια στο Κίεβο.

"Το καθεστώς του Κιέβου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρασύρει όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες απευθείας σε αυτή τη σύγκρουση", δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι ορισμένα έθνη έχουν ήδη βυθιστεί σε εχθροπραξίες από την κορυφή ως τα νύχια.

Ο Πεσκόφ επιβεβαίωσε ότι δεν εξεπλάγη από τέτοιες συζητήσεις, σημειώνοντας πως "βασικά, όλες αυτές οι συζητήσεις και τα αποτελέσματά τους δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανά να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης”.

"Η τρέχουσα κατάσταση στην πρώτη γραμμή παρέχει άφθονες αποδείξεις για αυτό", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail