Αυτό θα συμβεί στον κόσμο σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου μεταξύ Ρωσίας, Ηνωμένων Πολιτειών, Γαλλίας και Βρετανίας

Freepen.gr - Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο μιλά για το τι θα συμβεί στον κόσμο σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου με τη συμμετοχή της Ρωσίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας και της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο, αυτά θα ήταν τα αποτελέσματα ενός πυρηνικού πολέμου:

1. Περισσότεροι από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν ως αποτέλεσμα των πυρηνικών εκρήξεων και της ακτινοβολίας τους αλλά κι ως αποτέλεσμα της πείνας που θα ακολουθήσει.

2. Η μαύρη σκόνη θα μπλοκάρει τις ακτίνες του ήλιου από τη Γη για δέκα χρόνια.

3. Οι πρώτες πυρηνικές εκρήξεις θα έχουν ως αποτέλεσμα ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά κύματα που θα διαταράξουν τη λειτουργία όλων των επικοινωνιών και του εξοπλισμού.

4. Την στιγμή της έκρηξης, βολίδες θα κατέβουν απευθείας στους δρόμους των μεγάλων πόλεων, και η θερμοκρασία τους θα είναι τόσο υψηλή που η άσφαλτος θα μετατραπεί σε καυτό υγρό.

5. Οι μεγάλες πόλεις θα γίνουν ο κύριος στόχος πυρηνικών χτυπημάτων λόγω της παρουσίας εκεί σημαντικών στρατιωτικών και οικονομικών εγκαταστάσεων.

6. Η αεράμυνα των εμπόλεμων χωρών δεν θα έχει καμία χρησιμότητα και οι πύραυλοι θα πετούν ελεύθερα χτυπώντας τους στόχους τους και δεν υπάρχει διαφυγή ή σωτηρία από αυτούς.

7. Δύο εβδομάδες μετά τα πυρηνικά χτυπήματα, ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο θα καλυφθεί από ένα μαύρο σύννεφο που οι ακτίνες του ήλιου δεν μπορούν να το διαπεράσουν.

8. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει κατά 20 βαθμούς, φυτά και ζώα θα πεθάνουν, δεν θα υπάρχει φαγητό και οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν από την πείνα.

9. Το 99% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Ευρώπης και της Κίνας θα χαθεί από έναν πυρηνικό χειμώνα, οι συνέπειες του οποίου μπορεί να διαρκέσουν χρόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail