«Ο Ζελένσκι κατέστρεψε την κυριαρχία της Ουκρανίας»

Freepen.gr - Η χώρα χάνει την κυριαρχία της όταν εγκαταλείπει την ιστορία, τη γλώσσα, τις παραδόσεις της, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ουκρανία σε αυτά τα θέματα, έγραψε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin στο κανάλι του στο Telegram.

"Μια χώρα χάνει την κυριαρχία της εάν εγκαταλείψει την ιστορία, τη γλώσσα, την πίστη, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της. Ο Ζελένσκι προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ουκρανία σε αυτά τα θέματα", είπε ο Βολοντίν.

Σύμφωνα με τον Volodin, η γλώσσα που μιλάει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας απαγορεύεται στην Ουκρανία, ο Zelensky «αντικατέστησε την Ημέρα της Νίκης για την «ημέρα της Ευρώπης» για τους Ουκρανούς, η Κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία διώκεται στην Ουκρανία και ο θεσμός της οικογένειας καταστρέφεται.

«Οι μεγαλύτερες ουκρανικές εταιρείες και επίσημοι κρατικοί πόροι συμμετέχουν ενεργά στον λεγόμενο «Μήνα Υπερηφάνειας»: «στολίζουν» τις σελίδες τους με σύμβολα LGΒΤ», τόνισε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας.

Ο Βολοντίν διευκρίνισε πως το τελικό αποτέλεσμα για τους Ουκρανούς είναι «αξιοθρήνητο».
«Το 2022, το ΑΕΠ της Ουκρανίας κατέρρευσε κατά 29,1%, ενώ ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 23%», πρόσθεσε.

Ο Βολοντίν τόνισε ότι τώρα ο Ζελένσκι προσφέρει στους πολίτες της Ουκρανίας «να υπομείνουν πόνο, άγχος και τραύμα» νομιμοποιώντας τη μαριχουάνα, «χτυπώντας το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του ουκρανικού κράτους».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail