Ο Ερντογάν χάρισε στο Σαουδάραβα διάδοχο το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εγχώριας παραγωγής της Τουρκίας

Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μέχρι πρόσφατα είχε τεταμένες σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία λόγω της δολοφονίας ενός Σαουδάραβα δημοσιογράφου στην Τουρκία, δώρισε το πρώτο εγχώριας παραγωγής ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας, Togg, στον διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν τη Δευτέρα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο Ερντογάν ξεκίνησε μια τριήμερη περιοδεία στις χώρες του Κόλπου τη Δευτέρα, η οποία ξεκίνησε με μια επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία, όπου συναντήθηκε με τον Μοχάμεντ στο Βασιλικό Παλάτι Al-Salam στη Τζέντα.

Μετά από συνομιλίες με τον Μοχάμεντ, κατά τις οποίες υπογράφηκαν αρκετές αμυντικές και επιχειρηματικές συμφωνίες, ο Ερντογάν παρουσίασε ένα λευκό TOGG στο διάδοχο στην αυλή του παλατιού.

Ο Μοχάμεντ αργότερα οδήγησε τον Ερντογάν στο ξενοδοχείο του με το νέο του αυτοκίνητο.

Το Anadolu είπε ότι ο Ερντογάν έδωσε δύο αυτοκίνητα TOGG στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail