Τσουχτερά πρόστιμα σε κατασκηνωτές σε δασικές περιοχές στο Αγκίστρι

Πρωινές ώρες χθες (21-7-2023), πραγματοποιήθηκε εξόρμηση από κλιμάκιο αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Αγκιστρίου, σε συνεργασία με υπαλλήλους συναρμόδιων φορέων (Δασονομείο Αίγινας, Πυροσβεστικό Κλιμακίο και Δήμος Αγκιστρίου), η οποία επικεντρώθηκε στις δασικές περιοχές «Σκληρή» και «Δραγωνέρα» με σκοπό την πραγματοποίηση ελέγχων σε άτομα που κυκλοφορούν ή κατασκηνώνουν στις περιοχές αυτές.

Διαπιστώθηκαν (29) παραβάσεις και βεβαιώθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των (300) ευρώ για παράβαση απόφασης Αντιπεριφερειάρχη Νήσων που αφορά απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων σε δασική περιοχή κατά τη διάρκεια αντιπυρικής περιόδου, όταν προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και για παράνομη κατασκήνωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail