Πρωτοφανές περιστατικό στο Μετρό του Παρισιού με δράση άνδρα από τη Γουινέα και θύμα 52χρονη Αλγερινή

pixabay / jackmac34
Freepen.gr -
Ένας μετανάστης από τη Γουινέα συνελήφθη από αξιωματικούς κατά του εγκλήματος επειδή φέρεται να έσπρωξε μια ηλικιωμένη γυναίκα να πεθάνει στις γραμμές του τρένου στο Παρίσι την Παρασκευή, μεταδίδει το rmx.news.

Ο 40χρονος ύποπτος, Mamadou B., κατηγορείται ότι έσπρωξε μια 52χρονη Αλγερινή στις γραμμές του τρένου στο σταθμό RER B Cité Universitaire στο 14ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, με τη γυναίκα να πεθαίνει λίγο μετά αφού χτυπήθηκε από τρένο.

Στη συνέχεια ο άνδρας τράπηκε σε φυγή από το σημείο και συνελήφθη από αστυνομικούς για κλοπή καταστήματος μέσα σε σούπερ μάρκετ. Ο άνδρας παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε σπρώξει μια «ηλικιωμένη κυρία» κάτω από ένα τρένο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε από βίντεο παρακολούθησης ότι ήταν το άτομο που έσπρωξε τη γυναίκα στις ράγες.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο άνδρας έκανε «ασυνάρτητες» δηλώσεις κατά τη σύλληψή του, λέγοντας πως επιτέθηκε στη γυναίκα «στο όνομα του Θεού». Είπε επίσης ότι ήθελε να σκοτώσει παιδιά και ηλικιωμένους επειδή ήταν «εύκολη λεία», είπε αστυνομική πηγή. Η αστυνομία ανακάλυψε πως ο ύποπτος είχε στην κατοχή του μια τσάντα με μαχαίρια.

Ο άνδρας πλέον έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρική μονάδα.

Ο Mamadou B. ήταν ήδη γνωστός για απόπειρα ανθρωποκτονίας πριν από 12 χρόνια.

Πηγή από το δικαστικό σώμα είπε στη Le Parisien ότι στις 2 Οκτωβρίου 2011, ο Mamadou B., τότε 30 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία αφού πέταξε βίαια έναν νεαρό στις ράγες στο σταθμό Στρασβούργο-Σαιν-Ντενί. Ο άνδρας σώθηκε την τελευταία στιγμής ενώ ο δικαστής της υπόθεσης απέρριψε τις κατηγορίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail