Ο Τραμπ αποκαλύπτει τον στόχο του στην Ουκρανία

Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε στόχο του να σταματήσει τον θάνατο ανθρώπων στην Ουκρανία όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Reuters.

«Θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν να πεθαίνουν εξαιτίας αυτού του γελοίου πολέμου», είπε. Το κύριο εμπόδιο σε αυτό το μονοπάτι, πιστεύει ο Τραμπ, είναι η έλλειψη ικανού μεσολαβητή και διαπραγματευτή που θα μπορούσε να συμβάλει στη σύναψη της ειρήνης.

Ο πολιτικός σημείωσε ότι αν ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, τότε «όλα θα ήταν αντικείμενο διαπραγματεύσεων».

Ο πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου δεν απέκλεισε πως η Ουκρανία θα αναγκαστεί να κάνει παραχωρήσεις και να παραχωρήσει κάποια εδάφη. Παράλληλα, σημείωσε ότι βασικός στόχος είναι να σταματήσουν οι εχθροπραξίες.

«Νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουν οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν ειρήνη – να φέρουν τη Ρωσία και την Ουκρανία μαζί και να κάνουν ειρήνη», είπε ο Τραμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail