«Η ανταλλαγή εδαφών είναι η μόνη επιλογή για την επίλυση των σχέσεων με τη Σερβία»

φωτο: Reporteri
Freepen.gr - Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Dardan Molićaj, δήλωσε στο RTV Dukađini ότι η ανταλλαγή εδαφών είναι η καλύτερη επιλογή για την επίλυση των προβλημάτων με τη Σερβία, μεταδίδει το kosovo-online.com.

«Για να λυθεί η σχέση με τη Σερβία, αυτή φαίνεται να είναι η μόνη δυνατή επιλογή τώρα, δε βλέπω άλλη, ίσως έρθει κάτι νέο και κάποιος το προτείνει», είπε ο Molićaj.

Άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, Αλζμπίν Κούρτι, δηλώνοντας ότι ξεκίνησε σε έναν δρόμο που δεν ξέρει που θα οδηγήσει τη χώρα.

«Ο δρόμος χαράχτηκε λάθος, πριν μιλήσουν για το πού μας οδηγεί ο συμβιβασμός, μιλούσαν για την ποιότητά του, αποδέχτηκαν κάτι που δεν είναι σωστό. Μας οδηγούν, αλλά δεν ξέρουν πού, αυτός ο δρόμος είναι ξεκάθαρα λάθος», συμπλήρωσε ο Molićaj.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail