ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο Ράμα με τη σύλληψη Μπελέρη θέλει να φοβίσει και να εκβιάσει τους Ελληνες

Δημοκρατική Ένωση Εθνική Ελληνικής Μειονότητας
ΟΜΟΝΟΙΑ

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η βίαια σύλληψη και προσαγωγή τα μεσάνυχτα του Προέδρου του Παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Χιμάρα και Υποψηφίου Δήμαρχου κ. Φρέντη Μπελέρη, όπως και στελέχους της τοπικής κοινότητας κ. Παντελή Κοκαβέση, έγιναν με παραγγελία του Πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Οι απειλές του στους Αγίους Σαράντα, στη Χιμάρα, στο Φίερι και στα Τίρανα ψες το βράδυ δεν απέδιδαν στις προσδοκίες του να εκβιάσει, λυγίσει και εν τέλει υποτάξει στις βουλές του την Εθνική Ελληνική Κοινότητα. Προσέφυγε στα γνωστά εργαλεία για τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Γνωστά όσο πουθενά αλλού στην συγκεκριμένη περιοχή.

Είναι προφανής ο στόχος του: όχι μόνο η εκλογική χειραγώγηση. Θέλει να φοβίσει και να αποθαρρύνει τους γηγενείς πληθυσμούς της περιοχής απ’ τους αγώνες τους για τα δικαιώματα και κυρίως για την διαιώνιση της ιστορικής τους παρουσίας.

Και είναι αυτόχειρας. Την ώρα που τελούνταν η βίαια επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων εκείνος σε τηλεοπτικό στούντιο απειλούσε ότι θα ασχολούνταν προσωπικά με τον Φρέντη Μπελέρη. Απειλεί μάλιστα και όσους συμπατριώτες βρίσκονται στην Αθήνα να μην έρθουν να μετέχουν στις εκλογές!!!
Η απάντηση στις συμπεριφορές αυτές του Ράμα είναι ακόμη στο χέρι μας:

Με μαζική έλευση και συμμετοχή υπερνικώντας το κλίμα τρόμου που θέλει να επιβάλει!

Με μια ψήφο αδίστακτα ενάντια στις προτάσεις του και στους συνδυασμούς του σε όλο το εύρος που ο Ελληνισμός ζει και αγωνίζεται!

Δεν είμαστε μόνοι απέναντι στις προσπάθειες διωγμού και βιαίας καταστολής!
Είναι το κοινό αίσθημα περί δικαίου μαζί μας! Είναι οι αγώνες των προγόνων μας που μας στηρίζουν και εμπνέουν! Και είναι κυρίως η αλληλεγγύη χιλιάδων κι εκατομμυρίων Ελλήνων που έχουν στραμμένη την προσοχή στον πόνο και την αγωνία μας!

Και ειδικά είμαστε όλοι στο πλευρό του αδίκως κρατούμενου Φρέντη Μπελέρη. Ακόμη και την ώρα που γράφεται η παρούσα αδυνατούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορία οι εντεταλμένοι του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα!

Εκ του Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
Αγ. Σαράντα, 12 Μαΐου 2023

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail