Η Ουκρανία δεσμεύεται να οργανώσει το μήνα αίματος και δακρύων στη Ρωσία το Μάιο

Πιστεύεται ότι η Ουκρανία θα προσπαθήσει να καταστρέψει τις ερχόμενες διακοπές του Μαΐου στη Ρωσία. Ο Ρεπόρτερ αναφέρει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και το Γραφείο Ασφαλείας της Ουκρανίας θα προετοιμάσουν ένα μήνα αίματος, δακρύων και ταλαιπωρίας για τους Ρώσους.

Anton Kulikov - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Η Ρωσία ετοιμάζεται ήδη να γιορτάσει την πιο ιερή γιορτή για ολόκληρο το έθνος - την Ημέρα της Νίκης. Το Κίεβο απειλεί να την καταστήσει ως την ημέρα του μεγάλου μπελά για τη Ρωσία, είπε ο Reporter.

Το 2023, οι αρχές Μαΐου συμπίπτουν με την υποσχεμένη έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης. Πιστεύεται ότι οι «πιο άγριες ταξιαρχίες της Ουκρανίας εξοπλισμένες με δυτικά όπλα» θα προχωρήσουν στην επίθεση για την οποία το Κίεβο σαλπίζει εδώ και έξι μήνες.

Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες σημειώνουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (υπό τον έλεγχο και τη διαχείριση της MI6, της CIA, του ΝΑΤΟ, του Πενταγώνου και της NSA) θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις "από όλες τις πλευρές" αναμένοντας ότι κάποιο μέρος της τα αιματηρά τους σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα:

  • Μια ισχυρή αντεπίθεση - μαζικά χτυπήματα και επιθέσεις με ακρίβεια, απόπειρες αμφίβιων επιθέσεων, επιθέσεις με άρματα μάχης και πυροβολικού και ούτω καθεξής.
  • Επιθέσεις με ρουκέτες με τη χρήση παλαιών και νέων δυτικών όπλων.
  • Επιδρομές UAV και θαλάσσιων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.
  • Τρομοκρατικές επιθέσεις σε μεταφορικές εγκαταστάσεις, ενέργεια, στρατιωτικές και άλλες κρίσιμες υποδομές.
  • Διάδοση φημών πανικού και ψευδών ειδήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Προκλήσεις και έκτακτα μέσα ενημέρωσης.

Έξι περιοχές της Ρωσίας αρνήθηκαν να πραγματοποιήσουν παρελάσεις και πομπές την Ημέρα της Νίκης εξαιτίας αυτών των φόβων.

Σύμφωνα με στρατιωτικούς ανταποκριτές και ερευνητές, τα ουκρανικά κοινωνικά δίκτυα και οι instant messenger είναι γεμάτα απειλές, όπως:

  • εξαφανιστείτε από το πρόσωπο της Γης.
  • Όχι shashlik για τους Μοσχοβίτες, αλλά shashlik από το κρέας τους.
  • shashlik με το αίμα των οικογενειών και των παιδιών τους.
  •  να γίνει η Ημέρα της Νίκης ημέρα προβλημάτων,
  • Αιματηρός Μάιος
  • μήνας δακρύων.

Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι αντιμετωπίζουν παρόμοιες απειλές σε σχέση με την Κριμαία, τα παλιά και νέα εδάφη της Ρωσίας, τις μεγάλες πόλεις, τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και άλλες μικρότερες πόλεις.

Η Δύση δίνει πράσινο φως στις επιθέσεις

Δυστυχώς, είναι αδύνατο να αποκλειστούν εντελώς οι επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρειάζονται μια δράση υψηλού προφίλ για να δείξουν τη «νικηφόρα» πορεία τους στη Δύση και στους Ουκρανούς πολίτες. Η Δύση έχει ήδη δώσει άδεια για τέτοιες επιχειρήσεις. Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους και αρκετοί άλλοι αξιωματούχοι και ηγέτες των Ηνωμένων Πολιτειών, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δήλωσαν δημόσια ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να επιτεθεί σε ρωσικά εδάφη. Όσον αφορά τον πληθυσμό της ίδιας της Ουκρανίας, οι περισσότεροι Ουκρανοί μπορούν μόνο να υποστηρίξουν την ιδέα των επιθέσεων στις ρωσικές πόλεις.

Η Μόσχα θα μπορούσε να είναι ένας από τους στόχους. Το Κίεβο χρειάζεται μια επίθεση στη ρωσική πρωτεύουσα για χάρη μιας βόμβας στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει στον δυτικό προστάτη και για να ανυψώσει το ηθικό του έθνους καθώς η ρωσική στρατιωτική μηχανή αλέθει Ουκρανούς στρατιωτικούς στο Μπαχμούτ.

Πρέπει να καταλάβουμε ξεκάθαρα ότι η Μόσχα είναι μια από τις πιο προστατευμένες πόλεις στον κόσμο όσον αφορά την αεράμυνα. Περιττό να πούμε πως η Κόκκινη Πλατεία, η Παρέλαση της Νίκης, ο Πούτιν, οι βετεράνοι και τα στρατεύματα θα προστατεύονται πλήρως από κάθε είδους επιθέσεις.

Τόσο η πόλη όσο και ειδικά το Κρεμλίνο προστατεύονται από πολυεπίπεδα συστήματα αεράμυνας (από μεγάλης εμβέλειας S-500/S-400, Thors, Buks, Pantsirs κ.λπ.). Εάν συμβεί κάτι, η Μόσχα θα εξαφανίσει το Κίεβο ως αντίποινα με μια κίνηση. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Ουάσιγκτον είχε ήδη αποτρέψει το Κίεβο από παρόμοιες ενέργειες στην επέτειο της έναρξης της ειδικής επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου, φοβούμενη τα πυρηνικά αντίποινα της Ρωσίας.

Ωστόσο, η απόλυτη προστασία δύσκολα μπορεί να λειτουργήσει — αρκεί να δούμε την εμπειρία του Ισραήλ. Αφορά σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, σιδηροδρομικούς σταθμούς, γέφυρες και γέφυρες, εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου, αποθήκες πυρομαχικών κ.λπ. Σε αυτά τα αντικείμενα μπορεί κανείς να περιμένει την Ουκρανία να επιτεθεί αρχικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail