Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός για διαρρήξεις-κλοπές από αυτοκίνητα στην Κηφισιά

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 5-5-2023 στην Κηφισιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, 43χρονος αλλοδαπός για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, λίγο πριν τη σύλληψή του ο κατηγορούμενος διέρρηξε αυτοκίνητο στην Κηφισιά, έγινε αντιληπτός από περίοικο και ενημερώθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Οι προστρέξαντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην ίδια περιοχή, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω διάρρηξης.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός σακιδίου που έφερε και κατασχέθηκαν πλήθος αντικειμένων, τα οποία όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα του ανωτέρω Τμήματος Ασφάλειας είναι προϊόντα κλοπής.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Ο 43χρονος διερρήγνυε σταθμευμένα αυτοκίνητα, θραύοντας το φινιστρίνι. Μόλις αποκτούσε πρόσβαση στο εσωτερικό τους, αφαιρούσε προσωπικά αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail