Οι Ευρωπαίοι δε συνειδητοποιούν ότι «μια μέρα θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους», προειδοποιεί Νοτιοαφρικανός συγγραφέας

Freepen.gr - Ο Νοτιοαφρικανός συγγραφέας και σκηνοθέτης Ernst Roets δήλωσε σε συνέντευξή του σε ουγγρικά μέσα ενημέρωσης ότι εκπλήσσεται από το πόσο ανοιχτοί είναι οι Ευρωπαίοι στη μαζική μετανάστευση. Προειδοποιεί ότι οι δημογραφικές συνέπειες θα είναι τεράστιες, συμπεριλαμβανομένου του να γίνουν οι Ευρωπαίοι μειονότητα στις χώρες τους.

«Από τη Νότια Αφρική, ήμασταν έκπληκτοι όταν κοιτάξαμε την Ευρώπη, πόσο ανοιχτές είναι οι χώρες και πώς μερικοί άνθρωποι δέχονται απλώς μετανάστες, χωρίς να συνειδητοποιούν πως μια μέρα θα γίνουν μειονότητα στη χώρα τους», δήλωσε ο Roets στην ουγγρική εφημερίδα Magyar Nemzet.

«Όταν συμβεί αυτό, θα είναι πολύ αργά. Γι' αυτό είπα πριν ότι τα δημογραφικά στοιχεία είναι το κλειδί: Η ποικιλόμορφη κουλτούρα, τα υπέροχα θέατρα, η διασκέδαση, τα πανεπιστήμια και οτιδήποτε άλλο είναι άχρηστα εάν τα δημογραφικά στοιχεία μειώνονται. Και νομίζω πως αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς που δεν αναγνωρίζουν τη σημασία τους σε αυτό το δημογραφικό στοιχείο».

Ο Roets, ο οποίος είναι επίσης αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του AfriForum, το οποίο υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Boers στη Νότια Αφρική, λέει ότι μιλάει εκ πείρας. Ως μέλος της κοινότητας Μπόερ της Νότιας Αφρικής, έχει παρατηρήσει από πρώτο χέρι τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται όλο και περισσότερο οι Λευκοί στην κοινωνία της Νότιας Αφρικής, με τη βία να αυξάνεται παράλληλα με τους Λευκούς να χάνουν την πολιτική εξουσία και να μειώνονται περαιτέρω σε καθεστώς μειονότητας. Η μετατόπιση της εξουσίας μεταφράστηκε σε εχθρικές διακρίσεις, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και σε καθαρή δολοφονία, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας του Roets.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail