Η επίθεση της Δύσης στη Βάγκνερ γυρνά ενάντια στην ίδια

Freepen.gr - Η Δύση συνεχίζει τις προσπάθειές της να πολεμήσει τους Ρώσους με τις παραδοσιακές, αναποτελεσματικές μεθόδους της. Αυτή τη φορά, ο στόχος ήταν η Wagner PMC, γράφει το southfront.org.

Οι Times ανέφεραν πως το Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να κηρύξει τη Wagner PMC τρομοκρατική οργάνωση. Μια τέτοια απόφαση φέρεται να αποσκοπεί στην αύξηση της πίεσης στη Ρωσία. Η ίδια διαδικασία γίνεται και στην ΕΕ, όπου η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο καλεί τις αρχές της χώρας και την Ευρωπαϊκή Ένωση να κηρύξουν επίσης τη Βάγκνερ τρομοκρατική οργάνωση. Το 2022, η Ουάσιγκτον φέρεται να εξέταζε επίσης μια τέτοια απόφαση.

Η συμπερίληψη των ρωσικών PMC στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι η Δύση αποφασίζει αυθαίρετα ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι τρομοκράτες, και αυτές οι αποφάσεις είναι εντελώς πολιτικά προκατειλημμένες. Τρομοκράτες είναι πλέον αυτοί που απλά φοβάται η Δύση.

Ο επικεφαλής της Wagner PMC, Yevgeny Prigozhin έχει επανειλημμένα απαντήσει στις επιθέσεις των δυτικών ηγετών. Ισχυρίζεται πως η PMC του «σε οποιαδήποτε από τις ενέργειές της προστατεύει τα ιερά συμφέροντα της Ρωσίας, τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες ηθικής». Πάντοτε πολεμούσε την τρομοκρατία, τη ληστεία, την παραβίαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών και θα συνεχίσει να το κάνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η ομάδα της Βάγκνερ σταμάτησε τη γενοκτονία του ρωσικού πληθυσμού στο Ντονμπάς, νίκησε το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία το 2015-2017, απέτρεψε πραξικόπημα στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, κατέστρεψε χιλιάδες τρομοκράτες του ISIS, της Αλ Κάιντα κ.λπ. στο Σαχέλ και αντιτάχθηκε στην παρέμβαση των ΗΠΑ στις εκλογές στη Ρωσία και σε άλλες χώρες.

Ταυτόχρονα, η Βάγκνερ ενεργεί πάντα σύμφωνα με τους νόμους των κρατών όπου δραστηριοποιείται προς το συμφέρον των επίσημων κυβερνήσεων, σώζοντας ανθρώπους από τρομοκράτες.

Ο Πριγκόζιν τόνισε ότι ο «Μακρόν και ο Καρλ» απλώς αναζητούν διαφημιστική εκστρατεία. Η απόφασή τους δεν θα επηρεάσει τις δραστηριότητες των ρωσικών μαχητικών και η επίθεση των μέσων ενημέρωσης που στοχεύει την PMC τελικά θα χτυπήσει ξανά το Παρίσι και το Λονδίνο.

Σε απάντηση στις κατηγορίες του Παρισιού, ο Prigozhin υπενθύμισε τα εγκλήματα των Γάλλων στρατιωτών στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

«Όταν ήρθαμε στην Κεντρική Αφρική, οι Γάλλοι στρατιώτες οδήγησαν σκυλιά στο δωμάτιο με παιδιά, 12χρονα κορίτσια. Και τα σκυλιά βίασαν αυτά τα κορίτσια. Γάλλοι στρατιώτες έστειλαν τα θύματά τους για να πάρουν τα όργανά τους. Σώσαμε ολόκληρη αυτή τη χώρα γνωστή ως Κεντρική Αφρική. έσωσε δεκάδες χιλιάδες ζωές από ληστές, τρομοκράτες και, το πιο σημαντικό, από τους Γάλλους, που απλώς τους κορόιδευαν».

Τα γεγονότα ότι οι στρατιώτες της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων υιοθέτησαν την τοπική μέθοδο βασανισμού ανθρώπων, δίνοντας τα παιδιά τους σε σκύλους και ότι κέρδιζαν χρήματα στις μαύρες αγορές οργάνων ήταν ευρέως γνωστά, αλλά τα έκρυβε σκληρά η δυτική προπαγάνδα.

Η Δύση αποτυγχάνει να δώσει μια δίκαιη ή νομική μάχη ενάντια στους Ρώσους μαχητές που είναι οπλισμένοι με το όπλο της αλήθειας και που δεν πληρούν καμία από τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν τρομοκράτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail