Οι ΗΠΑ θα αφήσουν την Πολωνία μόνη με τη Ρωσία εάν η Ουκρανία χάσει

Φωτογραφία: w-dog.ru
Freepen.gr -
Η πολωνική εφημερίδα Myśl Polska πιστεύει ότι η Πολωνία θα μείνει μόνη της πρόσωπο με πρόσωπο με τη Ρωσία εάν η Ουκρανία χάσει τη σύγκρουση.

Η ουκρανική σύγκρουση μπορεί να εξελιχθεί σε σύγκρουση παρόμοια με την σινο-αμερικανική. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αφήσουν την Πολωνία μόνη πρόσωπο με πρόσωπο με τη Ρωσία, έγραψε στο άρθρο ο αρθρογράφος Andrzej Szlezak .

«Από ό,τι συμβαίνει, είναι σαφές πως η Ουκρανία δεν κερδίζει στο πεδίο της μάχης και φαίνεται ότι οι πιθανότητες να κερδίσει γίνονται όλο και πιο αδύνατες», έγραψε ο Szlezak.

Η Ουάσιγκτον χρησιμοποιεί την ουκρανική κρίση για να αποδυναμώσει τη Ρωσία όσο το δυνατόν περισσότερο σε στρατιωτικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ωστόσο, η Κίνα δε θα αφήσει τους Αμερικανούς να φέρουν τη Ρωσία σε τέτοια κατάσταση, πιστεύει ο Πολωνός παρατηρητής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail