Το νεοαποικιακό μοντέλο του κόσμου θα γίνει παρελθόν, υποστηρίζει ο Πούτιν

Mikhail Klimentyev, Sputnik, Κρεμλίνο Pool Photo
Freepen.gr - Η Ρωσία, μαζί με άλλες χώρες, σίγουρα θα επιτύχει μια δίκαιη παγκόσμια τάξη πραγμάτων, ενώ το μοντέλο με το οποίο αναπτύσσονται ορισμένες χώρες σε βάρος άλλων θα γίνει παρελθόν, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, χαιρετίζοντας τους συμμετέχοντες στην 11η Διεθνή Συνάντηση. Υψηλών Αξιωματούχων Αρμόδιων για Θέματα Ασφάλειας.

«Είμαι βέβαιος ότι, μαζί, θα επιτύχουμε το σχηματισμό ενός πιο δίκαιου, πολυπολικού κόσμου, ενώ η ιδεολογία της εξαιρετικότητας καθώς και του νεοαποικιακού συστήματος, που έχει υποστεί την εκμετάλλευση των πόρων όλου του κόσμου, αναπόφευκτα θα γίνει παρελθόν», σημείωσε.

Ο Πούτιν διαβεβαίωσε τους ξένους αξιωματούχους ασφαλείας πως η Ρωσία ήταν έτοιμη να συμμετάσχει στο πλησιέστερο επίπεδο αλληλεπίδρασης με όλες τις ενδιαφερόμενες χώρες σε προσπάθειες αντιμετώπισης κοινών απειλών και αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα.

"Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Ρωσία έχει πολλούς συμμάχους και εταίρους σε διάφορες περιοχές και ηπείρους. Εκτιμούμε ειλικρινά τους ιστορικά ισχυρούς, φιλικούς και ειλικρινά βασισμένους στην εμπιστοσύνη δεσμούς μας με χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα μπορούμε να τους ενισχύσουμε», διαβεβαίωσε το κοινό του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail