Η Ρωσία καταστρέφει την καρδιά της κατασκευής όπλων της Ουκρανίας

Οι πιθανότητες για τη νίκη της Ουκρανίας στον πόλεμο ήταν ήδη μία στο εκατομμύριο. Ωστόσο, με την πιο πρόσφατη τακτική της Ρωσίας είναι επί του παρόντος ένα στο δισεκατομμύριο.

Η Ουκρανία δυσκολεύεται να εξασφαλίσει την υποστήριξη περισσότερων δυτικών συμμάχων. Μετά την πιο πρόσφατη διαρροή του Πενταγώνου και το μυστικό μήνυμα των ΗΠΑ ότι ο χρόνος του Ζελένσκι έχει τελειώσει. Όλο και περισσότερο, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι βρίσκουν μια μέθοδο για να βγουν από το πολεμικό παιχνίδι του Ζελένσκι.

Ansh Pandey - tfiglobalnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Για παράδειγμα, τα έθνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπάθησαν πρόσφατα να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το πού να αγοράσουν πυρομαχικά για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρει πως η Γερμανία σκοπεύει να παράσχει το ένα πέμπτο του αναμενόμενου 1 εκατομμυρίου οβίδων για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Αλλά αυτό είναι ανεπαρκές. Απαιτούνται επιπλέον κατασκευαστές και η Γαλλία είναι ανένδοτη ότι οι αγορές πρέπει να γίνονται μόνο από ευρωπαϊκές εταιρείες.

Λόγω αυτών των εσωτερικών ρωγμών εντός της ΕΕ, η Ουκρανία βασίζεται πλέον στη δική της βιομηχανία εξοπλισμών. Για να συνεχίσουν τουλάχιστον να επιβιώνουν, εργοστάσια όπλων στην πόλη του Κιέβου λειτουργούν με πλήρη δυναμικότητα για την κατασκευή όπλων και πυροβολικού.

Ωστόσο, η Ρωσία έχει σχέδια να το καταστρέψει και αυτό και αναμφίβολα θα σταματήσει εντελώς την ουκρανική πολεμική προσπάθεια.

Η Ρωσία επιτίθεται στην καρδιά!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως μια σημαντική πυραυλική επίθεση από το ρωσικό στρατό εναντίον της αμυντικής βιομηχανίας της Ουκρανίας είχε σταματήσει την κατασκευή όπλων και πυρομαχικών.

Κατά την ημερήσια ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης, το υπουργείο δήλωσε: «…οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξαπέλυσαν ομαδική πυραυλική επίθεση με όπλα ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς, με βάση τον αέρα και τη θάλασσα, στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Ουκρανίας», προσθέτοντας ότι «όλοι οι καθορισμένοι στόχοι χτυπήθηκαν».

Οι περιοχές του Κιέβου, του Σούμι και του Ντνεπροπετρόφσκ αναφέρθηκαν ως στόχοι χτυπημάτων από τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, παρά το γεγονός πως ο ρωσικός στρατός δεν κατονόμασε συγκεκριμένα τα ακριβή σημεία που χτυπήθηκαν. Το τελευταίο φέρεται να πέρασε τα πιο δύσκολα, με αναφορές για σημαντική έκρηξη κοντά στα περίχωρα του Pavlograd.

Επιπλέον, ένα τρένο που μετέφερε δυτικά όπλα στις γραμμές μάχης της Ουκρανίας προφανώς εκτροχιάστηκε επίσης από τη Ρωσία.

Διαδικτυακά βίντεο που δεν έχουν επαληθευτεί απεικονίζουν τις συνέπειες των επιθέσεων κοντά στην πόλη. Σύμφωνα με αναφορές, η επίθεση προκάλεσε επίσης μια σημαντική δευτερεύουσα έκρηξη, την οποία ακολούθησαν πολλές μικρότερες.

Καταστροφικές συνέπειες

Το αποτέλεσμα ήταν μια σημαντική μείωση της ικανότητας της Ουκρανίας να αναπτύσσει και να αποθηκεύει πυρομαχικά. Αν και οι δυτικοί σύμμαχοι παρείχαν σταθερά στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια για να υποστηρίξουν τις πολεμικές της προσπάθειες, η Ουκρανία πάντα πίστευε ότι η ύπαρξη δικών της εγκαταστάσεων για την παραγωγή όπλων θα ήταν επωφελής.

Για να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές απειλές και να ενισχύσουν την παραγωγή, η Ukroboronprom και άλλες περιφερειακές αμυντικές εταιρείες έχουν εξαπλώσει την παραγωγή σε όλη την Ουκρανία και άνοιξαν γραφεία σε κοντινές χώρες. Παρά τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς και τις προκλήσεις για τον εντοπισμό ξένων τμημάτων, η Ουκρανία δεσμεύτηκε να συνεχίσει να παράγει τα δικά της βλήματα, πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Αλλά τώρα, η παραγωγή έχει χτυπήσει σε ένα εμπόδιο. Ενώ, οι δυτικοί σύμμαχοι έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν σήματα πως φεύγουν από την αίθουσα του πολέμου και έτσι, ο Ζελένσκι είναι πλέον μόνος του.

Με απλά λόγια, η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα να νικήσει τη Ρωσία χωρίς όπλα. Ξεχάστε ολόκληρη την αντεπίθεση φαντασίωση. Χωρίς να μειωθούν οι προμήθειες και να διακοπεί η παραγωγή, η Ουκρανία είναι έτοιμη να μπει σε κατάσταση πλήρους παράλυσης. Το έξυπνο σχέδιο της Ρωσίας να πνίξει εντελώς την Ουκρανία πετυχαίνει και η φυγή του ΝΑΤΟ είναι το κερασάκι στην τούρτα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο χρόνος του Ζελένσκι έχει τελειώσει εκτός εάν οι ΗΠΑ υποστηρίξουν μια νέα κλιμάκωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail