Εξιχνιάστηκαν -5- ληστείες και διάρρηξη- κλοπή από οικία στα Νότια Προάστια Αττικής

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης εξιχνιάστηκαν -5- ληστείες και διάρρηξη-κλοπή από οικία στα Νότια Προάστια Αττικής. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 39χρονος ημεδαπός.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο κατηγορούμενος προσέγγιζε νυχτερινές ή πρώτες πρωινές ώρες περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απειλώντας τους υπάλληλους, τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Εξιχνιάστηκαν -5- ληστείες σε περίπτερα στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γλυφάδα, στη μία από τις οποίες ο κατηγορούμενος έφερε κατσαβίδι.

Επιπρόσθετα εξιχνιάστηκε και διάρρηξη-κλοπή από οικία στη Γλυφάδα από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες της 29-4-2023 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, λίγο μετά την τέλεση δύο διαδοχικών ληστειών σε περίπτερα στις περιοχές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Ληστείες κατ’ εξακολούθηση, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail