Συνελήφθη στη Θήρα 26χρονη για εμπορία ανθρώπων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 15 Μαΐου 2023) το μεσημέρι στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 26χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως διακριβώθηκε, η δράστιδα εκμεταλλεύονταν επιτηδευμένα ένα ανήλικο παιδί της, εξωθώντας αυτό στην επαιτεία, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή της.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail