Η Lockheed Martin θέλει να λειτουργήσει το F-16 μέχρι το 2060

pixabay / WikiImages
Freepen.gr - Η Lockheed Martin θέλει το μαχητικό αεροσκάφος F-16 να χρησιμοποιείται παγκοσμίως έως το 2060. Για την υποστήριξη αυτού του προγράμματος, η εταιρεία θα παρέχει υποστήριξη εκπαίδευσης, λειτουργίας και συντήρησης.

Η Lockheed Martin θα παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κατασκευαστές, προμηθευτές προϊόντων και στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και πληροφορίες που χρειάζονται οι υποψήφιοι αγοραστές αυτού του μαχητικού τζετ τέταρτης γενιάς.

Η εταιρεία διεξάγει μια εκστρατεία αναβάθμισης για το F-16 για να το διατηρήσει ως βιώσιμο τζετ σε πολλούς από τους στόλους του κόσμου.

Η τελευταία εξέλιξη στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, είπε η εταιρεία, είναι πως το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) ανέθεσε στη Lockheed Martin μια σύμβαση 25 εκατομμυρίων δολαρίων για την παροχή εκπαίδευσης και υπηρεσιών για διεθνή F-16.

Αυτή η σύμβαση ορίζει την επιχειρησιακή ικανότητα του F-16 για χώρες που αγόρασαν και χρησιμοποίησαν πρόσφατα το αεροσκάφος.

Για χώρες που έχουν αγοράσει και λειτουργήσει προηγουμένως το F-16, αυτή η σύμβαση καλύπτει τη συντήρηση αεροσκαφών και την εκπαίδευση πιλότων για υποστήριξη συνεχούς εκπαίδευσης ή πρακτικής άσκησης για την υποστήριξη προγραμμάτων αναβάθμισης αεροσκαφών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail