«Κονταίνει» τον Δένδια…

Ακούω ότι στο Μέγαρο Μαξίμου είναι τόσο σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν την αυτοδυναμία, έστω και στις δεύτερες εκλογές, ώστε έχουν αρχίσει από τώρα να σχεδιάζουν (!) τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης!

Μία δε από τις βασικές κινήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη είναι να μετακινήσει τον Ν. Δένδια –«τέσσερα χρόνια στο υπουργείο Εξωτερικών είναι αρκετά»– σε άλλο κυβερνητικό πόστο. Ωστόσο, όποιο χαρτοφυλάκιο κι αν του αναθέσει, πλην ίσως της Εθνικής Άμυνας, θα είναι υποβάθμιση για τον Ν. Δένδια.

Στην πραγματικότητα, αυτή ακριβώς θα είναι η επιδίωξη του πρωθυπουργού. Να τον «κοντύνει» πολιτικά, δεδομένου ότι ο υπουργός Εξωτερικών θα είναι, στη μετά Μητσοτάκη εποχή, ένας από τους βασικούς διεκδικητές της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας.

Από: paron.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail