Το σχέδιο για τη διάλυση της Πολωνίας

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Πολωνία, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συγκινήθηκε εμφανώς όταν θυμήθηκε το ακροατήριό του με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β' το 1980. Είπε πόσο συγκινημένος ήταν που ο Πάπας τόνισε πως μιλούσε μαζί του ως Πολωνός.

Michał Karnowski - wpolityce.pl / Παρουσίαση Freepen.gr

«Τότε κατάλαβα τι δύναμη είναι η Πολωνία», είπε ο Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν μόλις και μετά βίας είχε φύγει από την Πολωνία όταν τα μέσα ενημέρωσης με επιρροή άρχισαν τη μαζική επίθεση στη μνήμη του Ιωάννη Παύλου ΙΙ - μια ιδιαίτερα δόλια και επαίσχυντη επίθεση.

Τα καθολικά και τα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης αντέδρασαν, αλλά είναι λυπηρό το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι που γνώριζαν τον Ιωάννη Παύλο Β' παρασύρθηκαν από αυτήν την επίθεση αντί να ξεσηκωθούν για να τον υπερασπιστούν - συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιγράφονται ως Καθολικοί σχολιαστές και φίλοι του Πολωνού Πάπα.

Υπάρχει σχέδιο για μεγάλη ληστεία των Πολωνών. Πρέπει να μας κλέψουν την κρατικότητα, την περιουσία και την πνευματική μας κληρονομιά. Σύμφωνα με τους πολιτικούς συμμάχους της Γερμανίας, η Πολωνία πρόκειται να γίνει μια δεξαμενή φθηνού εργατικού δυναμικού προς μίσθωση και οι Πολωνοί θα πρέπει να αναγκαστούν να μεταναστεύσουν για καλύτερες ευκαιρίες αλλού. Δεν πρέπει να είναι ιδιοκτήτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οικονομία πρέπει να βρίσκεται σε ξένα χέρια και τα πολωνικά δάση πρέπει να τα διαχειρίζονται οι Βρυξέλλες. Επίσης, δε θα πρέπει να υπάρχει ανάγκη για προγράμματα πρόνοιας για την οικογένεια ή για τους συνταξιούχους. Στην Πολωνία, αυτού του είδους τα κοινωνικά προγράμματα για το κοινό καλό ονομάζονται «απώλεια», ενώ στη Γερμανία ονομάζεται «κοινωνική πολιτική».

Για να διεκδικήσει τον έλεγχο, πρέπει πρώτα να αφαιρεθεί η νομική, οικονομική, νομισματική και πολιτική κυριαρχία της Πολωνίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαλλαγούμε από το δικαίωμα αρνησικυρίας εντός της ΕΕ. Μόλις συμβεί αυτό, κάθε σημαντική απόφαση που επηρεάζει το μέλλον της Πολωνίας μπορεί να ληφθεί πίσω από την πλάτη του έθνους. Τότε, μια νέα ευρωπαϊκή συνθήκη και η διαδικασία μιας νέας διχοτόμησης θα γίνουν πραγματικότητα.

Αυτοί οι στόχοι δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς την καταστροφή της πολωνικής κληρονομιάς, παραδόσεων και πνεύματος. Οι ήρωες της Πολωνίας πρέπει να αμφισβητηθούν και οι κοινωνικοί δεσμοί που ενώνουν το έθνος πρέπει να σπάσουν. Η μνήμη της πολωνικής ιστορίας πρέπει να διαστρεβλωθεί και η πολωνική πίστη πρέπει να καταστραφεί. Γι' αυτό η Καθολική Εκκλησία δέχεται τέτοια επίθεση και γιατί το όνομα του Ιωάννη Παύλου Β' πρέπει να συρθεί στη λάσπη.

Ένα έθνος φθηνών εργατών δεν μπορεί να αφεθεί να νιώθει περήφανο για τίποτα και για κανέναν. Πρέπει να νιώθει ντροπή. Πρέπει να είναι κουρελιασμένο.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια επανάληψη γερμανικών προπαγανδιστικών εκστρατειών κατά τη διάρκεια του Τρίτου Ράιχ. Κατά τη διάρκεια της κατοχής της Πολωνίας, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης παρουσίαζαν τους Πολωνούς ως απλούς εργάτες ικανοποιημένους με λουκάνικα και βότκα — τίποτα περισσότερο. Αλλά ακόμη και εκείνες οι γερμανικές ναζιστικές εκδόσεις δεν επιτέθηκαν στην Εκκλησία. Όπως μαθαίνουμε από τα Ημερολόγια του Γκέμπελς, αυτό το δραστικό βήμα επρόκειτο να γίνει αργότερα.

Αυτό το «αργότερα» είναι εδώ και τώρα. Θα το επιτρέψουμε δίνοντάς τους την εξουσία, τη δύναμη που θέλουν να μας σπάσουν;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail