Η Γερμανία προτρέπει την Ουκρανία να κατασκευάσει τείχος στα σύνορα με τη Ρωσία

Η Γερμανίδα πρέσβειρα στην Ουκρανία, Άνκα Φέλντχουσεν, δήλωσε ότι το Κίεβο πρέπει να χτίσει ένα «ισχυρό τείχος» στα σύνορα με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Από: echedoros-a.gr

Ανακοίνωσε ότι ένας  τρόπος που ενδεχομένως θα πετύχαινε τη συγκράτηση της Ρωσίας είναι η  κατασκευή ενός «πολύ, πολύ αποτελεσματικού και ισχυρού τείχους» στα σύνορα με τη Ρωσική Ομοσπονδία, ανέφερε η ουκρανική το TSN.

Η πρέσβειρα τόνισε επίσης την ανάγκη χορήγησης όπλων στους Ουκρανούς, σημειώνοντας ότι η Γερμανία θα βοηθήσει τον ουκρανικό στρατό, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ανθρωπιστικής υποστήριξης.

Η Άνκα Φέλντχουσεν, πιθανόν να παρασύρθηκε από την Φινλανδία η οποία έχει αρχίσει τις χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή φράχτη μήκους 200 χιλιομέτρων στα σύνορα με τη Ρωσία. Για το σκοπό η κυβέρνηση της χώρας διέθεσε 143 εκατομμύρια δολάρια το 2022, σύμφωνα με το Ria Novosti.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail