Το νέο τουρκικό drone αυτοκτονίας μεγάλης εμβέλειας «Azab» πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές πτήσης

Freepen.gr - Το νέο μη επανδρωμένο αεροσκάφος καμικάζι μεγάλης εμβέλειας της Τουρκίας με το όνομα «Azab» πέρασε με επιτυχία όλες τις πτητικές δοκιμές.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του Azab - η μία με άνοιγμα φτερών 2 μέτρων που ονομάζεται Azab T200 και η άλλη με μήκος 1,5 μέτρα που ονομάζεται Azab T150.

Δοκιμαστικές εκτοξεύσεις της πλατφόρμας με πτερύγια δέλτα, η οποία έχει υψηλή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου, θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον.

Ο Selcuk Firat, διευθυντής προϊόντων της Robit Technology, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu (AA): «Έχουμε κάνει όλες τις δοκιμές πτήσης. Θα προχωρήσουμε στις δοκιμές πυρομαχικών τους επόμενους μήνες», οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Πρόσθεσε, «Είμαστε έτοιμοι για παραγωγή και θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις μελλοντικές παραγγελίες».

Διάφοροι τύποι κεφαλών μπορούν να ενσωματωθούν στο drone Azab.

Ο Virat είπε ότι η έκδοση, η οποία έχει άνοιγμα φτερών 2 μέτρα, μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμα φορτία έως 15 κιλά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail