Η Ρωσία μεταφέρει στο Ιράν δείγματα αμερικανικών όπλων που κατασχέθηκαν στην Ουκρανία!

lockheedmartin.com
Freepen.gr - Τέσσερις ενημερωμένες πηγές είπαν στο CNN πως η Ρωσία κρατά ορισμένα όπλα και εξοπλισμό που παρέχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία και τα έχει στείλει στο Ιράν, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι η Τεχεράνη θα επιχειρήσει να αντιγράψει τα συστήματα.

Τον περασμένο χρόνο, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και άλλοι δυτικοί αξιωματούχοι υπήρξαν μάρτυρες πολλών περιπτώσεων στις οποίες οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν εξοπλισμό φορητών όπλων, συμπεριλαμβανομένων αντιαρματικών Javelin και αντιαεροπορικών συστημάτων Stinger, τα οποία μερικές φορές οι ουκρανικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν. στο πεδίο της μάχης, είπαν πηγές στο CNN.

Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, ανέφεραν οι πηγές, η Ρωσία έχει στείλει τον εξοπλισμό στο Ιράν για αποσυναρμολόγηση και ανάλυση και είναι πιθανό ο ιρανικός στρατός να προσπαθήσει να φτιάξει τις δικές του εκδόσεις. 

Οι πηγές ανέφεραν πως η Ρωσία πιστεύει ότι η συνέχιση του εφοδιασμού του Ιράν με αιχμαλωτισμένα δυτικά όπλα θα παρακινήσει την Τεχεράνη να συνεχίσει την υποστήριξή της στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail