Θλιβερό τέλος για αλιέα στο Πόρτο χέλι

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες ένας 71χρονος αλιέας σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή «ΝΗΣΟΥ ΚΟΥΝΟΥΠΙ» Αγίου Αιμιλιανού Πορτοχελίου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο περιπολίας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πορτοχελίου εντοπίστηκε άτομο να επιπλέει στη θάλασσα. Άμεσα περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν ιδιώτες δύτες για παροχή συνδρομής, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε αλιευτικό σκάφος, χωρίς επιβαίνοντες, να συγκρατείται από δίχτυα τα οποία κατέληγαν στον βυθό.

Ο 71χρονος εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή και διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ιατρό Κ.Υ. Κρανιδίου που έσπευσε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στην περιοχή.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail