Πρώην πεζοναύτης των ΗΠΑ για το Μπαχμούτ: Το προσδόκιμο ζωής είναι περίπου τέσσερις ώρες στην πρώτη γραμμή!

Freepen.gr - Εν μέσω έντονων μαχών στην πρώτη γραμμή στην περιοχή Μπαχμούτ της Ανατολικής Ουκρανίας, όπου οι ρωσικές δυνάμεις και ειδικότερα οι μονάδες από την ιδιωτική εταιρεία εργολάβων του Ομίλου Wagner έχουν σημειώσει σημαντικές προόδους από τα μέσα του μήνα, μια σπάνια εικόνα των συνθηκών στο μέτωπο δόθηκε από έναν πρώην Αμερικανό πεζοναύτης που συμμετείχε σε μάχες στην περιοχή. 

Ο εν λόγω πεζοναύτης, ο Τρόι Όφενμπέκερ, πολέμησε στη Διεθνή Λεγεώνα και πιστεύεται ότι είναι μεταξύ χιλιάδων δυτικού προσωπικού στην πρώτη γραμμή στο Μπαχμούτ, με την έκθεσή του να αντικατοπτρίζει αυτούς που προέρχονται από πολλούς άλλους δυτικούς εθελοντές από την έναρξη της σύγκρουσης. 

Συνοψίζοντας την κατάσταση για τις ουκρανικές και τις συμμαχικές δυνάμεις στο Μπαχμούτ, ο Offenbecker ανέφερε: «Πολλά θύματα. Το προσδόκιμο ζωής είναι περίπου τέσσερις ώρες στην πρώτη γραμμή". 

Οι συγκρούσεις στο Bakhmut ήταν "χαοτικές" και ονομάστηκαν "η μηχανή κοπής κρέατος" από τους Ουκρανούς λόγω του ακραίου μεγέθους των απωλειών προσωπικού. Καθώς η στρατεύσιμη δύναμη της Ουκρανίας ξεπερνάει πολλές φορές τους Ρώσους αντιπάλους της, οι αναφορές καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου έδειξαν ότι ήταν σε θέση να πετάξει χιλιάδες προσωπικό στις πρώτες γραμμές συχνά με ακραίο κόστος για να φθείρει τους αντιπάλους τους. 

Περιγράφοντας τα χτυπήματα του ρωσικού πυροβολικού στο Μπαχμούτ ως «ασταμάτητα», ο Offenbecker ανέφερε πως οι δυτικές αναφορές για τις ρωσικές δυνάμεις που λιγοστεύουν τα πυρομαχικά φαινόταν να μην επηρεάζουν την ικανότητά τους να συντηρούν έντονους βομβαρδισμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail