Μεντβέντεφ: Η εμμονή της Δύσης να κομματιάσει τη Ρωσία οδήγησε σε στρατιωτική επιχείρηση

Υekaterina Shtukina/PΟΟL/ΤΑSS
Freepen.gr - Η αντιρωσική προκατάληψη των δυτικών εθνών του Νεάντερταλ και η επιθυμία τους να διαλύσουν τη Ρωσία οδήγησε στην ανάγκη διεξαγωγής της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε άρθρο για την εφημερίδα Izvestiya.

«Οι σπασμοί τους τροφοδοτούνται από την αντι-ρωσική προκατάληψη του Νεάντερταλ και την επιθυμία να δημιουργήσουν ένα νεοεμφανιζόμενο Φρανκενστάιν που εκπροσωπείται από την Ουκρανία - μια ειδική "αντι-Ρωσία"», σημείωσε ο πολιτικός, μιλώντας για τη μη αναγνώριση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος στην Κριμαία από τη συλλογική Δύση.

«Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί σχετικά; Το μόνο πράγμα: σοφοί προκάτοχοι πρόσφατων ηλίθιων δυτικών κρατικοδίαιτων λένε "Deus quos vult perdere dementat prius" - τους οποίους οι θεοί θα κατέστρεφαν, πρώτα τους τρελαίνουν. Ακριβώς αυτή η ώθηση σε υστερία και η εμμονή να διαλύσει τη χώρα μας οδήγησε τελικά στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση», τόνισε ο Μεντβέντεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail