Τέσσερις βουλευτές σε Τασούλα: Αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις θα πάμε στον Μητσοτάκη να κάνει εκλογές!

INTIME

Ποιοι ήταν - Γιατί στη ΝΔ φοβούνται τις αντιδράσεις- ιδίως των νέων- την επομένη του εγκλήματος των Τεμπών,.

Από: ieidiseis.gr/ Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν στη Νέα Δημοκρατία οι κινητοποιήσεις που ξεσπούν μετά το έγκλημα των Τεμπών και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, μάλιστα, υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς, όπως εκτιμούν, εάν οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν τα πράγματα θα ζορίσουν ακόμα περισσότερο.

Την Τρίτη -και διαψεύσεις δεν δεχόμαστε- τέσσερις "γαλάζιοι" βουλευτές συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Βουλής και πάνω στη συζήτηση του διαμήνυσαν πως εάν οι κινητοποιήσεις συνεχιστούν και φανεί ότι λαμβάνουν κινηματικό χαρακτήρα, τότε θα επισκεφτούν τον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου και θα του ζητήσουν να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές- με πιο κοντινή ημερομηνία την 9η Απριλίου!

Ποιοι ήταν οι βουλευτές- και διαψεύσεις δεν δεχόμαστε;

Οι Θοδωρής Ρουσόπουλος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΥΓ: Πώς αντέδρασε ο Πρόεδρος της Βουλής; Κατ΄ άλλους δεν αντέδρασε καθόλου, κατ΄ άλλους έδειξε (με τη γλώσσα του σώματος, λένε) πως συμμερίζεται τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail