Στην προβλήτα της Καρπάθου προσέκρουσε το ΠΡΕΒΕΛΗΣ

anek
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου για περιστατικό πρόσκρουσης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν. Ρεθύμνου 06 στην προβλήτα Πηγαδιών ν. Καρπάθου.

Το εν λόγω πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στον λιμένα Πηγαδιών ν. Καρπάθου με 150 επιβάτες, όπου κατά τη διενέργεια ελέγχου από κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε εσωκοίλωμα χωρίς την ύπαρξη ρήγματος στην αριστερή πρύμη του πλοίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον αναγνωρισμένο οργανισμό που παρακολουθεί το πλοίο, επετράπη ο απόπλους του πλου προς τους λιμένες Κάσου-Σητείας-Ηρακλείου-Ανάφης-Σαντορίνης, με 114 επιβάτες, 24 Φ/Γ, 09 Ι/Χ και 04 δίκυκλα, με τελικό προορισμό τον λιμένα Πειραιά. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail