Η Πολωνία έχει κατασκευάσει περισσότερα από εκατό χιλιόμετρα φραγμών στα σύνορα με τη Ρωσία

Sputnik
Freepen.gr - Ο πολωνικός στρατός έχει κατασκευάσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα φράχτη από συρματοπλέγματα στα σύνορα με την περιοχή του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους η Μιροσλάβα Αλεξάντροβιτς, εκπρόσωπος του Τμήματος Συνοριακής Φρουράς της Δημοκρατίας στη Βαρμία-Μαζούρι.

"Η κατασκευή ενός φράχτη από συρματόπλεγμα βρίσκεται σε εξέλιξη στις περισσότερες περιοχές που υπάγονται στη δικαιοδοσία μεμονωμένων φυλακίων της Συνοριακής Φρουράς. Συνολικά, έχουν ήδη κατασκευαστεί 107 χιλιόμετρα αυτού του φράχτη", είπε ο Αλεξάντροβιτς.

Σημείωσε ότι με αυτόν τον τρόπο σε περισσότερα από τα μισά χερσαία σύνορα με την περιοχή του Καλίνινγκραντ, το μήκος των οποίων είναι σχεδόν 200 χιλιόμετρα, έχουν ήδη τοποθετηθεί από συρματοπλέγματα.

Ο πολωνικός στρατός κατασκευάζει φράχτη στα σύνορα με τη Ρωσία από τις αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, που θα αποτελείται από τρεις σειρές συρματοπλέγματος ύψους 2,5 μέτρων και πλάτους τριών μέτρων η καθεμία.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, όπως αναφέρει η Συνοριακή Φύλαξη, θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή ηλεκτρονικού φράχτη στα ίδια σύνορα. Θα είναι ένα σύστημα αισθητήρων και καμερών που θα επιτρέπει την παρακολούθηση των συνόρων όλο το εικοσιτετράωρο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται κανείς στη γραμμή των συνόρων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail