Μάλλον τίποτα δεν πάει καλά στη χώρα

ΙΝΤΙΜΕ
Από τα έγγραφα των συμβάσεων και από τις ερωτήσεις που κατά καιρούς ήρθαν στη Βουλή προκύπτει ότι όλοι (μέσα στη Βουλή) ήξεραν ότι τα τρένα στην Ελλάδα είναι «τυφλά».

Από: newsbomb.gr - Bomber

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο για τις πολιτικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, όσο και για όσους εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην τραγωδία είναι εξοργιστικές.

Και για να εξηγούμαστε. Από τα έγγραφα των συμβάσεων και από τις ερωτήσεις που κατά καιρούς ήρθαν στη Βουλή προκύπτει ότι όλοι (μέσα στη Βουλή) ήξεραν ότι τα τρένα στην Ελλάδα είναι τυφλά και ότι επί σειρά δεκαετιών υπήρξε τεράστιο φαγοπότι μεταξύ των εθνικών εργολάβων και του δημοσίου. Έφαγαν δηλαδή ένα σκασμό λεφτά και είτε δεν παρέδωσαν έργα, είτε τα παρέδιδαν ημιτελή. Πάντως το βέβαιον είναι ότι άπαντες γνώριζαν και τώρα απλά πέφτουν από τα σύννεφα! Σε αυτή την χώρα δεν είναι ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν πάει τίποτα καλά. Διότι ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω μαθαίνουμε και τα ακόλουθα:

  • Ο σταθμάρχης ήταν άπειρος
  • Ο έμπειρος έφυγε με άδεια από τη… σημαία
    και ο επόπτης με αναρρωτική χωρίς να πάει στο νοσοκομείο.

Συμπέρασμα: Αυτό δεν είναι κράτος. Είναι παρωδία και θέλει ξήλωμα και νέο ξεκίνημα από την αρχή! Με αποσπασματικές παρεμβάσεις δεν λύνεται τίποτα. Είναι σάπιο από τα θεμέλια μέχρι την κορυφή! Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο πιο καλά για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail