Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν 5 ουκρανικές ομάδες σαμποτάζ

Αndrei Rubtsοv/ΤΑSS
Freepen.gr - Ομάδα των δυτικών δυνάμεων της Ρωσίας κατέστρεψε πέντε ουκρανικές ομάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης στην περιοχή Κουπιάνσκ, δήλωσε στο TASS ο εκπρόσωπος της ομάδας δυτικών δυνάμεων συνταγματάρχης Σεργκέι Ζιμπίνσκι.

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην περιοχή Κουπιάνσκ, η ομάδα στρατευμάτων της Δύσης εντόπισε και κατέστρεψε πέντε εχθρικές ομάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης από την 14η και την 92η ξεχωριστή μηχανοκίνητη ταξιαρχία», είπε.

Σύμφωνα με τον Zybinsky, κατά τη διάρκεια της μάχης, το πυροβολικό της ομάδας κατέστρεψε επίσης δύο αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού Krab στην περιοχή των οικισμών Petropavlovka και Revucheye, ένα οβιδοβόλο D-20 στην περιοχή Prilipko καθώς και εχθρικό πλήρωμα όλμων στην περιοχή του οικισμού Ολσάνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail