Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο γυναικών

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 4-3-2023 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 19χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απείθεια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης  δύο καταγγελιών αναφορικά με άτομο που προσέγγισε γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε προσβλητικό άγγιγμα σε βάρος τους, εντοπίστηκε να κινείται πεζό από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ανωτέρω τόπο και χρόνο, άτομο που προσομοίαζε στα χαρακτηριστικά του δράστη βάσει των καταγγελιών.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν σε έλεγχο και τότε ο 19χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις υποδείξεις τους.

Εν συνεχεία, δεσμεύτηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης δύο προσβλητικών πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο γυναικών που συνέβησαν βραδινές ώρες της 23-2-23 και 2-3-2023 σε σημεία της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail