Ανεξάρτητο αποδεικτικό βίντεο επιβεβαιώνει τον Sy Hersh για το ποιος ανατίναξε το Nord Stream 2

Έχετε ακούσει ποτέ για τον Monkey Werx; Παρουσιάζει ένα κανάλι στο You Tube που επικεντρώνεται στην παρακολούθηση πολιτικών και στρατιωτικών πτήσεων των ΗΠΑ. Ακούγεται αρκετά αβλαβές και βαρετό. ΌΧΙ πια. Αποδεικνύεται ότι ο Monkey Werx παρείχε μια αναφορά βίντεο τον περασμένο Σεπτέμβριο (30 Σεπτεμβρίου για την ακρίβεια) που επιβεβαιώνει μέρος της αφήγησης του Sy Hersh για την καταστροφή του αγωγού Nord Stream 2.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Δείτε τι ανέφερε σήμερα ο Sy:

Το C4 που συνδέεται με τους αγωγούς θα ενεργοποιείται από μια σημαδούρα σόναρ που θα πέφτει από ένα αεροπλάνο σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά η διαδικασία περιλάμβανε την πιο προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας σήματος. Μόλις τοποθετηθούν, οι συσκευές καθυστερημένου χρονισμού που είναι προσαρτημένες σε οποιονδήποτε από τους τέσσερις αγωγούς θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν κατά λάθος από το περίπλοκο μείγμα θορύβων του περιβάλλοντος των ωκεανών σε όλη τη Βαλτική Θάλασσα που υφίσταται μεγάλη διακίνηση - από κοντινά και μακρινά πλοία, υποβρύχιες γεωτρήσεις, σεισμικά γεγονότα, κύματα και ακόμη και θάλασσα πλάσματα. Για να αποφευχθεί αυτό, η σημαδούρα του βυθομέτρου, μόλις τοποθετηθεί, θα εκπέμπει μια ακολουθία μοναδικών τονικών ήχων χαμηλής συχνότητας -όπως αυτοί που εκπέμπονται από ένα φλάουτο ή ένα πιάνο- που θα αναγνωρίζονται από τη συσκευή χρονισμού και, μετά από προκαθορισμένες ώρες της καθυστέρησης, πυροδοτεί τα εκρηκτικά.(«Θέλετε ένα σήμα που να είναι αρκετά ισχυρό ώστε κανένα άλλο σήμα να μην μπορεί να στείλει κατά λάθος παλμό που θα πυροδοτήσει τα εκρηκτικά», μου είπε ο Δρ. Theodore Postol, ομότιμος καθηγητής επιστήμης, τεχνολογίας και πολιτικής εθνικής ασφάλειας στο MIT. Ο Postol, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως επιστημονικός σύμβουλος του Αρχηγού Ναυτικών Επιχειρήσεων του Πενταγώνου, είπε ότι το ζήτημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στη Νορβηγία λόγω της καθυστέρησης του Μπάιντεν ήταν τυχαίο: «Όσο περισσότερο είναι τα εκρηκτικά στο νερό τόσο μεγαλύτερος κίνδυνος θα υπήρχε τυχαίο σήμα να πυροδοτήσει τις βόμβες»)

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, ένα αεροπλάνο παρακολούθησης P8 του Νορβηγικού Ναυτικού πραγματοποίησε μια φαινομενικά συνηθισμένη πτήση και έριξε μια σημαδούρα σόναρ. Το σήμα εξαπλώθηκε υποβρύχια, αρχικά στο Nord Stream 2 και στη συνέχεια στο Nord Stream 1. Λίγες ώρες αργότερα, τα υψηλής ισχύος εκρηκτικά C4 ενεργοποιήθηκαν και τρεις από τους τέσσερις αγωγούς τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Μέσα σε λίγα λεπτά, λίμνες αερίου μεθανίου που παρέμεναν στους κλειστούς αγωγούς μπορούσαν να φανούν να απλώνονται στην επιφάνεια του νερού και ο κόσμος έμαθε πως κάτι μη αναστρέψιμο είχε συμβεί.

Και εδώ είναι η αναφορά Monkey Werx από τις 30 Σεπτεμβρίου (οι σχετικές πληροφορίες ξεκινούν στα 2 λεπτά) που παρακολουθεί το P8 Poseidon:

Υπάρχουν ακόμη μερικοί άνθρωποι στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών που είναι πατριώτες και ανησυχούν για την παράνομη συμπεριφορά του Μπάιντεν. Φαντάζομαι ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών για τους αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών που ειδοποίησαν τον Σι Χερς για αυτήν την ιστορία. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, μόνο το Κογκρέσο έχει την εξουσία να κηρύξει πόλεμο σε άλλη χώρα. Ο Τζο Μπάιντεν σφετερίστηκε αυτή την εξουσία και πραγματοποίησε μια πολεμική πράξη εναντίον ενός συμμάχου του ΝΑΤΟ (Γερμανία). Οι πιθανές συνέπειες αυτής της πράξης περιλαμβάνουν τον αυξημένο κίνδυνο να ξεκινήσουν οι ΗΠΑ έναν πόλεμο με τη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail