Rosoboronexport: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τους Iskander

Στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, οι ξένες χώρες δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για ελικόπτερα Ka-52E και Mi-171Sh, μαχητικά Su-57E και Su-35, τακτικά συστήματα Iskander-E και άρματα μάχης T-90M, δήλωσε στο RIA Novosti ο γενικός διευθυντής της Rosoboronexport, Alexander Mikheev.

"Οι ξένοι εταίροι μας, φυσικά, είναι πολύ προσεκτικοί στις πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα της πολεμικής χρήσης όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού. Γνωρίζουμε ότι μελετούν επίσημο υλικό που δημοσιεύεται από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κι ανταποκριτές των ρωσικών ΜΜΕ. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα το ενδιαφέρον των εταίρων μας για σύγχρονα ρωσικά προϊόντα έχει αυξηθεί, ιδίως για ελικόπτερα Ka-52E και Mi-171Sh, μαχητικά Su-57E και Su-35, επιχειρησιακά-τακτικά συστήματα Iskander-E, άρματα μάχης T-90M Proryv», είπε ο Μιχέφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ξένοι εταίροι ενδιαφέρονται επίσης για οχήματα μάχης υποστήριξης αρμάτων μάχης (BMPT), το βαρύ σύστημα φλογοβόλων TOS-1A, κατευθυνόμενα πυρομαχικά για πυροβολικό πυροβόλων, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Orlan-10E και Orion-E, συστήματα παράκτιων πυραύλων, Club-S και πυραυλικά συστήματα Club-N, συστήματα αεράμυνας Pantsir-S1, συστήματα αεράμυνας Viking, συστήματα αεράμυνας Tor, Igla-S και Verba MANPADS, καθώς και διάφορα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, συμπεριλαμβανομένων αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων drones.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail